15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProduse cosmetice și haine, confiscate de poliţiştii doljeni

Produse cosmetice și haine, confiscate de poliţiştii doljeni

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat, pe 17 februarie, o acţiune, în municipiul Craiova, pentru combaterea activităţilor ilicite care se comit în domeniul drepturilor de proprietate industrială.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate 2 societăţi comerciale şi 3 persoane fizice, fiind confiscate 2.698 de produse cosmetice și 200 de articole de îmbrăcăminte, valoarea bunurilor fiind de 160.000 de lei, potrivit IPJ Dolj.

„Pe strada Amaradia, din municipiul Craiova, a fost identificat un autoturism aparținând unei femei, de 52 de ani, din localitate.

Cu ocazia controlului efectuat, în interiorul autoturismului, au fost găsite 2698 de produse cosmetice și 200 de articole de îmbrăcăminte, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au prezentat documente de originalitate sau autenticitate, existând suspiciunea că erau transportate în vederea comercializării, către diverse persoane fizice din localitate”, conform IPJ Dolj.

Produsele identificate, ridicate în vederea continuării cercetărilor

Produsele identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzută de Legea nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS