14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie pe drumurile din Dolj. Ce au depistat polițiștii

Razie pe drumurile din Dolj. Ce au depistat polițiștii

Razie pe drumurile din Dolj. În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj au acționat, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră. Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 428 de persoane, fiind controlate și 367 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 70.000 de lei. Totodată, au fost reținute 43 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate și 16 infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.

Razie pe drumurile din Dolj. Doi șoferi tineri au apăsat pedala de accelerație și au rămas fără permis pentru 120 de zile

Potrivit IPJ Dolj, un tânăr, de 19 ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal, din municipiul Craiova, cu viteza de 127 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Un alt tânăr, de 20 de ani, din comuna Grecești, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, din municipiul Craiova, cu viteza de 137 km/h. Și acesta a fost amendat și a rămas fără permis pentru următoarele patru luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS