8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCarambol pe o stradă din Craiova. Au fost implicate şase autoturisme

Carambol pe o stradă din Craiova. Au fost implicate şase autoturisme

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc, vineri după-amiază, în municipiul Craiova, județul Dolj. În accident au fost implicate șase autoturisme.

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați vineri, 9 decembrie, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Henry Ford, din municipiul Craiova, potrivit IPJ Dolj.

Din primele cercetări la faţa locului, oamenii legii au constatat faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa, oprit în coloană, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

Au rezultat doar pagube materiale

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în autoturismul din fața sa, fiind avariate succesiv alte patru autoturisme. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Cei 6 conducători auto, testați cu aparatul etilotest

Toți cei 6 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Bărbatului de 50 de ani i-a fost întocmit proces-verbal de sancțiune contravențională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS