15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrins de polițiști cu 155 de kilometri pe oră, pe Calea București

Prins de polițiști cu 155 de kilometri pe oră, pe Calea București

Mai mulți polițiști doljeni au acționat ieri pe principalele drumuri din județ pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

La activitățile desfășurate au participat 22 de polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră. Totodată, 40 de polițiști de ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 325 de persoane, fiind controlate și 180 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.055 de lei. Dintre acestea, 47 au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză. De asemenea, una pentru depășire neregulamentară și 101 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 12 pentru depășirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 de km/h. Un permis a fost reținut pentru pentru depășire neregulamentară.

Prins cu 155 km/h pe Calea București

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova, cu viteza de 155 de km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Cu 127/h pe DN6

De asemenea, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe  D.N.6, localitatea Răcarii de Sus, cu viteza de 127 de km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Citește și: Craiova se apropie de o incidență de 2 la mia de locuitori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS