30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljBătut după ce a surprins o turmă de capre în via patronului, la Cetate

Bătut după ce a surprins o turmă de capre în via patronului, la Cetate

Un bărbat a fost bătut după ce a surprins o turmă de capre în via patronului, la Cetate.

Astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viță de vie, din extravilanul comunei Cetate.

În urma unor discuții contradictorii cu persoanele care însoțeau animalele, bărbatul ar fi fost amenințat cu acte de violență. De asemenea, a fost lovit cu un obiect contondent în zona brațului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate.

Conflictul a fost aplanat de polițiștii deplasați la fața locului. Aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere. În continuare se desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Un jandarm din Olt a găsit un portofel plin cu bani pe pârtia din Rânca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Plan pentru securitatea aprovizionării cu gaze în România

Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, planul de...

ȘTIRI GdS