14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat fără permis, prins la volanul unei mașini cu numere false

Bărbat fără permis, prins la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat de 56 de ani s-a ales cu un dosar penal după cea fost prins de polițiști conducând un autoturism cu numere false de înmatriculare şi fără a poseda permis de conducere, în Calafat.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Ipj Dolj, la data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat de 56 ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în Republica Bulgară, pe strada Viticultorilor, din municipiul Calafat.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, plăcuțele cu numerele de înmatriculare aparțin altui autoturism, ce este deţinut de un cetățean bulgar, iar bărbatul de 56 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit sursei citate, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și punere în circulație sau conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS