7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCompania de Apă şi o firmă, amendate pentru dezastrul de pe strada Câmpului

Compania de Apă şi o firmă, amendate pentru dezastrul de pe strada Câmpului

În urma articolului apărut în GdS, despre gropile din Craiova, Compania de Apă Oltenia şi o firmă au fost amendate pentru dezastrul lăsat în urmă pe strada Câmpului. „Sancţiuni contravenţionale au fost aplicate Companiei de Apa Oltenia şi SC Romfer Trans SRL, pentru neaducerea carosabilului la cota de rulare, în urma lucrărillor realizate pe strada Câmpului“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

26 de sancţiuni de la începutul anului

Însă, în oraşul nostru există foarte multe probleme legate de gropile provenite de la diferite lucrări ale CAO sau ale alor firme, gropi care sunt lăsate nesemnalizate sau acoperite doar cu nisip. De la începutul anului, Poliţia Locală a dat 26 de sancţiuni pentru astfel de nereguli.

„De la începutul anului până în prezent, Poliţia Locală a Municipiului Craiova a aplicat un număr de 26 sancţiuni contravenţionale pentru fapte prevăzute de actele normative în vigoare care reglementează condiţiile şi obligaţiile persoanelor fizice şi juridice care intervin în carosabil pentru lucrări de intervenţie, spargere sau branşamente la reţelele de utilităţi. În ceea ce priveşte aplicarea de sancţiuni contravenţionale Companiei de Apă Oltenia (CAO), vă aducem la cunostinţă că aceasta a fost sanctionata contravenţional în 11 cazuri de intervenţii în carosabil, ca urmare a neaducerii la starea iniţială a carosabilului, în urma lucrărilor de avarii la reţeaua de apă şi canal, celelalte 15 sancţiuni fiind aplicate altor operatori/deţinători de utilităţi“, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS