10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal în stradă, în centrul Craiovei

Scandal în stradă, în centrul Craiovei

Un autoturism a fost distrus, noaptea trecută, pe strada Calea București, din Craiova, în urma unui scandal. Un bărbat de 50 de ani a sunat la 112 și a declarat că a fost amenințat de trei persoane care i-au distrus mașina, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Din primele cercetări la fața locului, a fost identificat un bărbat de 50 de ani, din Craiova, care a declarat faptul că a fost amenințat cu acte de violență de trei persoane, care i-ar fi și provocat distrugeri autoturismului proprietate personală, prin lovire cu obiecte contondente.
Persoana vătămată a fost condusă la sediul secției pentru audieri. Polțiștii au identificat cele trei persoane implicate. Este vorba de două femei și un bărbat. Sunt desfășurate activități pentru depistarea acestora.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de amenințare și distrugere, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS