23.4 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljTransporturi agabaritice pe ruta Port Bechet - Clariant Products RO SRL

Transporturi agabaritice pe ruta Port Bechet – Clariant Products RO SRL

-

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în perioada 3 – 12 martie se vor desfășura trei transporturi agabaritice.

Traseul pe care se desfășoară transporturile este:

  • Port Bechet – DN55 – Sadova – DN55 –  Murta – DJ561C – Valea Stanciului – DJ561B – Segarcea – DJ561 – Podari – Clariant Products RO SRL (județul Dolj).

Vehiculele transportă câte o confecție metalică.

Lățimea maximă a unui vehicul este 5,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:04

(VIDEO) Legenda Jiu-jitsu, Leandro Lo, împușcat în cap de...

Leandro Lo a fost declarat în moarte cerebrală după...

ȘTIRI GdS