11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins în flagrant în timp ce fura din boxa unui bloc

Craiova: Prins în flagrant în timp ce fura din boxa unui bloc

Polițiștii Secției 3 Craiova au reținut ieri pentru 24 de ore un bărbat de 37 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta fusese prins în flagrant de polițiști în timp ce se afla în boxa unui bloc din Craiova.

În noaptea de 21 februarie, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat care a reclamat că în subsolul blocului unde locuiește este o persoană care forțează ușile de acces în boxe.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje alcătuite din polițiști din cadrul secției și un jandarm din cadrul IJJ Dolj, iar în urma activităților desfășurate a fost identificat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care se ascundea într-o boxă, sub un covor.

Cel în cauză a fost condus la sediul secției pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, polițiștii au stabilit că, în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021, acesta ar mai fi pătruns prin efracție în alte 3 boxe situate în blocuri din Craiova, de unde ar fi sustras diverse bunuri care erau depozitate în încăperile respective, prejudiciul total fiind estimat la suma de 5.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore bărbatul de 37 de ani, acesta fiind cercetat în continuare pentru comiterea a 3 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de tentativă la furt calificat.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS