8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj / Acțiune a polițiștilor în Târgul de săptămână din Bechet

Dolj / Acțiune a polițiștilor în Târgul de săptămână din Bechet

Acțiune a polițiștilor în Târgul de săptămână din orașul Bechet, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid 19.

Potrivit IPJ Dolj, în această dimineaţă, poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Poliției Orașului Bechet, jandarmi din cadrul IJJ Dolj, polițiști de frontieră și polițisti locali au desfăşurat o acţiune cu efective mărite în targul de săptămână din oraşul Bechet, și zona adiacentă acestuia, pentru se asigura că sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid 19.

A fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, legalitatea efectuării transportului de marfă și persoane, precum şi activităţi de prevenire şi informare. Asta pentru a determina toţi cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea înbolnăvirilor cu Covid 19.

Acțiune a polițiștilor în Târgul de săptămână din Bechet, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid 19
Acțiune a polițiștilor în Târgul de săptămână din Bechet, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid 19

În cadrul activităţii, poliţiştii de la prevenire au afişat mesaje cu recomandări la panourile de afişaj de pe raza localităţii. Totodată, au fost difuzate mesaje audio de informare şi prin sistemele acustice ale autospecialelor de poliţie. Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancţiuni, ci acela de a determina toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19, informează IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS