17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljImagini sinistre: Coadă de dricuri la morga SJU Craiova

Imagini sinistre: Coadă de dricuri la morga SJU Craiova

Fotografii care dau fiori, cu dricuri care stau la coadă la morga Spitalului Județean de Urgență din Craiova, au fost publicate ieri pe Reddit.com de un craiovean. Managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici, confirmă autenticitatea imaginilor și spune că fotografiile au fost făcute marți, când au fost înregistrate multe decese în rândul pacienților unității medicale.

„Nu programăm decesele… Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul SJU Craiova pentru GdS.

Acesta a precizat că sunt și pacienți cu coronavirus printre decedați. De altfel, marți au fost 15 pacienți eliberați de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate Covid.

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți Covid”, a menționat Laurențiu Ivanovici.

Unul dintre utilizatori întreabă, într-un comentariu la imaginile publicate: „Lockdown pe când? Când o să fie camioane militare în fața spitalelor?”

„Dacă în primăvară a explodat cererea de curieri, se pare că în toamnă bubuie cererea pentru o altă ramură a economiei”, a scris un alt utilizator al platformei într-un comentariu.

Foto: Reddit.com

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS