10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPompierii doljeni, 31 de intervenţii în 24 de ore

Pompierii doljeni, 31 de intervenţii în 24 de ore

Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate, ieri, la 31 de intervenţii.

Detașamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Ciupercenii Noi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu violență la anexa gospodărească. În urma acestuia a ars anexa gospodărească în totalitate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise.

Camion mistuit de flăcări


Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, în com. Argetoaia. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la materialele combustibile din compartimentul motor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Anexe gospodăreşti cuprinse de flăcări

Secția Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în com. Bârca. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mansarda locuinței, în bucătărie și într-o cameră de locuit, cu posibilități de propagare la restul locuinței. În urma acestuia a ars mansarda și acoperișul mansardei construite din lemn cu învelitoare din țiglă, mobilierul din camera de locuit și bucătărie și aparate electrocasnice. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la cablul de alimentare al boilerului.

Secția Pompieri Băilești a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în com. Giubega. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la bucătăria de vară și la o anexă gospodărească, cu posibilitate de propagare la casa de locuit. În urma acestuia a ars bucătăria de vară și anexa gospodărească în suprafață totală de 80 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o flacără de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Incendii de vegetaţie

Echipajele de pompieri din cadrul Gărzi de Pompieri Bechet, Secţiei de Pompieri Craiova și Detașamentului 1 Pompieri Craiova, au fost solicitate să intervină cu autospecialele de lucru cu apă pentru stingerea a patru incendiilor de vegetație uscată, pe raza localităților Ianca – sat Potelu (jud. Olt), Craiova – cart. Rovine II, Craiova, cart. Popoveni și cart. Mofleni. În urma intervențiilor a ars aproximativ 1,5 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiilor a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise.

Secția Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu de plante furajere în com. Bârca, str. Liviu Rebreanu. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la aproximativ 550 buc. baloți de lucernă și fân. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind autoaprindere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS