11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei doljeni au fost prinși băuți la volan

Trei doljeni au fost prinși băuți la volan

Trei doljeni au fost, ieri, prinși băuți la volan, iar pe numele lor polițiștii au întocmit dosare  penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din Calafat au oprit, ieri, pentru control un bărbat de 32 de ani, din comuna Unirea, care conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Unirea. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concntrație 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, polițiști din cadrul Secției 3 Craiova au oprit pentru control un bărbat de 33 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism  pe strada Calea București. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație  de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot azi noapte, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Pielești au oprit pentru control un bărbat de 41 de ani, din Drăgotești, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul a fost  condus la spital pentru recoltarea de probe biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS