3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bunuri recuperate de la persoane bănuite de furt

Dolj: Bunuri recuperate de la persoane bănuite de furt

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Rurală Melineşti au efectuat, ieri, o percheziţie domiciliară în Slatina, la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 2 aprilie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 31 martie – 1 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Şimnicu de Sus, de unde au sustras 7 seturi de jante auto din aliaj, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei.

În cauză, poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În cursul zilei de ieri, cu sprijinul poliţiştilor olteni, au efectuat percheziţia.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit cele 7 seturi de jante, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Un alt furt

Ieri, polițiști din cadrul Postului Drănic au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani, din Drănic, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din curtea locuinței.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un barbat de 56 de ani, din Drănic,  care ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate, de unde ar fi  sustras un topor și două cozi din lemn.

Bunurile au fost recuperate în totalitate de polițiști și restituite bărbatului păgubit.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS