20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj APIA: Plăți în favoarea bunăstării porcinelor

APIA: Plăți în favoarea bunăstării porcinelor

APIA efectuează plata beneficiarilor Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcine.

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunţat că astăzi, efectuează plățile aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, pentru cererile depuse în anul 2019.

Suma totală autorizată la plată

Suma totală autorizată la plată este 8.136.856,76 euro,respectiv 37.946.231,46 de lei pentru un numărde 33 de beneficiari care au accesat această formă de plată compensatorie în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare. La nivelul județului Dolj a fost autorizată la plată suma totală de 2.847.606 lei pentru 2 beneficiari.

Alocarea în lei este calculată la cursul de schimb de 4,6635lei/euro stabilit de Banca Centrală Europenă în data de 1 ianuarie 2019.

Acordarea plăţilor compensatorii aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelorse realizează în conformitate cu Fişa Măsurii M215 din Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 – 2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală....