13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătăi între elevi, în plină stradă, la Craiova

Bătăi între elevi, în plină stradă, la Craiova

-

Mai mulţi elevi de la licee de top din Craiova sunt protagoniştii unor scene de violenţă în plină stradă. Elevii implicaţi au fost filmaţi, iar respectivele imagini au devenit virale.

Este vorba despre patru filmuleţe în care se observă şcene de violenţă verbală şi fizică între eleve de gimnaziu. Din primele date, una dintre agresoare ar fi de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti „, din Craiova, care bate şi umileşte o fată din Colegiul Naţional ” Carol I”, din Craiova. Scena se petrece în spatele blocurilor de pe strada A. i. Cuza. Cu respectivele fete sunt două filmuleţe. În celălalte două filmuleţe ar fi vorba de elevi tot din cele două colegii din Craiova, care se bat în faţa unui local din centrul vechi al Craiovei.

Două eleve au fost identificate de poliţişti

Pe baza imaginilor s-au autosesizat poliţiştii de la Secţia 1 Craiova care au şi identificat două dintre agresoare şi au aplicat sancţiuni.

„Avand în vedere imaginile apărute pe o reţea de socializare, în care mai mulţi tineri sunt implicaţi în altercaţii, politiştii craioveni s-au sesizat din oficiu şi fac verificări în vederea identificării tututor persoanelor implicate şi a dispunerii masurilor legale care se impun.

Astfel, pănă în prezent, politiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au identificat 2 minore de 13 ani, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu au avut o altercaţie fizică, în afara vreunei unitati de învatamânt”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj

Părinţii minorelor nu au dorit să depună plângeri penale

Poliţiştii craioveni au mai transmis faptul că părinţii minorelor nu au dorit să depună plângeri penale, însă politisţii au aplicat o sancţiune contraventională tatălui fetei care ar fi exercitat actele de violenţă. De asemenea, persoanele implicate au fost avertizate cu privire la măsurile ce pot fi dispuse în situaţia în care vor mai fi implicate în astfel de altercaţii.

Vom reveni cu amanunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS