Acasă Local Dolj Un fost procuror din Craiova, căutat pentru 29 de infracțiuni, prins la...

Un fost procuror din Craiova, căutat pentru 29 de infracțiuni, prins la Iași

-

Mihai Drăgoi, fost procuror și executor judecătoresc în Craiova, a fost prins, în cursul zilei de astăzi, în județul Iași, în timp ce încerca să plătească cu bani falși, susțin surse din anchetă. Acesta este audiat, miercuri seara, de procurori la sediul DIICOT Iași, potrivit Mediafax.

Executorul judecătoresc Mihai Drăgoi este acuzat de comiterea a 29 de infracţiuni. Este vorba de înşelăciune şi delapidare, dar şi de abuz în serviciu şi fals în declaraţii.
Anchetatorii susţin că Mihai Drăgoi ar fi comis infracţiunile între anii 2015 – 2018. Asta atât în calitate de executor judecătoresc, cât şi ca persoană fizică.

Acesta a fost acuzat în 2018 de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova de comiterea a 20 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, delapidare în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, abuz în serviciu în formă continuată, abuz de încredere și fals în declarații în formă continuată.

În martie 2019, magistrații craioveni au dispus arestarea preventivă în lipsă a lui Mihai Drăgoi, care a fost dat în urmărire.

Citește mai multe detalii despre acest caz: Executorul Drăgoi nu se dă prins

ȘTIRI VIDEO GdS