14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRevelion 2020 - Craiova. Cine cântă în centru, în noaptea dintre ani

Revelion 2020 – Craiova. Cine cântă în centru, în noaptea dintre ani

Revelion 2020 – Craiova. Firma care a câştigat licitaţia pentru organizarea spectacolului de Revelion din centrul Craiovei a anunţat pe Facebook artiştii care vor concerta în noaptea dintre ani.

Cu toate că primăria a cerut, prin caietul de sarcini, ca artist principal pe Andra (cu trupa sa), a trebuit să se mulţumească cu „pachetul“ Antonia – Alina Eremia.

În afară de cele două cunoscute interprete din România, pe scena din faţa Universităţii va urca şi Mark Stam.

Cântăreţ şi compozitor din Republica Moldova, Mark Stam (22 de ani), pe numele său adevărat Marius Stamatin, a avut o ascensiune fulminantă în ultimii ani.

În România a devenit cunoscut după colaborarea cu Alina Eremia, la piesa „Doar Noi“.

Craiovenii care vor să petreacă Revelionul în centrul oraşului vor avea parte, pe lângă show-ul oferit de cei trei artişti, şi de un spectacol marca DJ Vanotek & Lori și Muse Orchestra. De asemenea, DJ Nero şi Trupa de Dans „Freaks“ vor încălzi atmosfera.

Revelion 2020 – Craiova. Cât costă spectacolul

Evenimentul „Revelion 2019-2020 Craiova“ va avea loc pe strada A.I. Cuza, scena urmând să fie montată, ca de obicei, în faţă la Universitate. Spectacolul va începe la ora 20.30 şi se va încheia după ora 01.00, aici intrând şi focul de artificii.

De organizarea evenimentului se ocupă SC Forward Music Agency SRL. O firmă din Bucureşti care a organizat şi Târgul de Crăciun de la Craiova, din 2018. Societatea a obţinut contractul pentru suma de 321.400 de lei, fără TVA. Cu aproape 60.000 de lei mai puţin faţă de estimarea primăriei (381.280 de lei, fără TVA).

La licitaţie s-au înscris trei firme, dar oferta Forward Music Agency a fost cea câştigătoare.

„Vă așteptăm să întâmpinăm Noul An şi toate surprizele magice și fermecătoare pe care ni le-a pregătit și să petrecem noaptea dintre ani alături de Antonia, Alina Eremia, Mark Stam, Vanotek & Lori și Muse Orchestra, DJ Nero și Trupa de Dans „Freaks“! One Man Show MC Tom va fi gazda în această noapte feerică și spectaculoasă! Începem un nou capitol cu un show piromuzical de excepție!“, este mesajul de pe Facebook al celor de la Forward Music Agency. Firma a creat o pagină specială pentru evenimentul de la Craiova: Revelion Craiova 2020.

Pentru organizarea spectacolului de Revelion de anul trecut, Primăria Craiova a plătit suma de 370.548 de lei, fără TVA.

Pe scenă au urcat Adrian Sînă & Band şi Smiley, petrecerea începând atunci la ora 22.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS