17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMunicipiul Craiova, premiat la Gala Asociaţiei Municipiilor din România

Municipiul Craiova, premiat la Gala Asociaţiei Municipiilor din România

Municipiul Craiova a fost premiat, ieri, la Gala Asociaţiei Municipiilor din România (AMR).

La ediţia 2019 a Galei Premiilor AMR, desfăşurată la Bucureşti, Craiova a primit Premiul de Excelenţă pentru promovarea și susținerea antreprenoriatului. 2019 este al treilea an consecutiv în care municipiul Craiova obţine un premiu de excelenţă la Gala AMR. Anul trecut, Craiova a primit premiul de excelență pentru Regenerarea Urbană a Spațiilor Publice, în timp ce în 2017 municipiul a obţinut Premiul de Excelență în Sănătate.

Informaţia a fost făcută publică de primarul Mihail Genoiu, pe pagina sa de Facebook. Ediul a menţionat şi pentru ce acţiune anume a obţinut Craiova acest premiu.

Aseară, în cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România, Craiova a primit pentru al treilea an consecutiv un premiu de excelență pentru promovarea și susținerea antreprenoriatului. Cea mai importantă acțiune a Primăriei Craiova pentru susținerea și promovarea antreprenoriatului, în 2018, a fost concretizarea colaborării dintre Primăria Craiova, Ford Motor Company Fund și Asociația pentru Educație SV Oltenia – EDUCOL – Centrul de Resurse și Angajament Ford (Ford Resource and Engagement Centre, FREC), singurul Centru Ford de această natură din Europa“, a precizat, astăzi, primarul Craiovei.

Mihail Genoiu a mai anunţat că în anul 2020 Craiova va fi „Capitala Antreprenoriatului Românesc“, fără a explica, însă, şi ce implică acest lucru.

La ediţia 2019 a Galei Premiilor Asociaţiei Municipiilor din România a fost premiat şi un alt municipiu din Oltenia. Este vorba de Râmnicu Vâlcea, care a primit Premiul de Excelenţă pentru Protecţia mediului şi gestionarea eficientă a deşeurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS