5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Râmnicu Vâlcea a primit Premiul de Excelenţă în Protecţia mediului

Râmnicu Vâlcea a primit Premiul de Excelenţă în Protecţia mediului

-

La ediţia 2019 a Galei Premiilor Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) desfăşurată, ieri, la Bucureşti, municipiul Râmnicu Vâlcea a primit Premiul de Excelenţă pentru Protecţia mediului şi gestionarea eficientă a deşeurilor.

Premiile acordate la Gală
Premiile acordate la Gală

Acest premiu confirmă eforturile continue ale administraţiei locale în domeniul asigurării şi întreţinerii curăţeniei oraşului. În discursul său de la festivitatea de premiere, primarul Mircia Gutău a declarat că această distincţie îl ambiţionează foarte mult. La ediţia viitoare a Galei AMR, municipiul va fi din nou câştigător cu proiectul recent finalizat al arterei de legătură dintre bulevardele Tineretului şi Nicolae Bălcescu şi rampele la pasajul Tudor Vladimirescu. Cea de-a treia ediţie a Galei AMR a avut loc după o discuţie pe teme de actualitate ale administraţiei locale, derulată timp de mai multe ore între primarii prezenţi, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban.

ȘTIRI VIDEO GdS

Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări DSP și SAJ Gorj

Corpul de control al Ministerului Sănătății a început verificări la Direcția de Sănătate Publică Gorj. De asemenea, controlul vizeaza și Serviciul Județean...