13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBulgari prinși în flagrant pentru dare de mită

Bulgari prinși în flagrant pentru dare de mită

Doi cetăţeni bulgari au fost prinşi, ieri, în timp ce ofereu poliţiştilor de frontieră suma de 150 euro pentru a nu lua măsurile legale în urma depistării mai multor cartușe cu ţigări şi sticle cu alcool.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, în urma activităţilor complexe desfăşurate, au surprins, miercuri, în flagrant doi cetăţeni bulgari, unul dintre aceştia în timp ce oferea către doi polițiști de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, suma de 150 euro pentru a nu lua măsurile legale în urma depistării mai multor cartușe cu ţigări şi sticle cu alcool.

În urma controlului efectuat în prezenţa unor reprezentanţi ai Vămii Craiova s-au descoperit în autovehiculul utilizat de cetăţenii bulgari aproape 80 de cartuşe cu ţigări mărci diferite, precum și 18 litri de băuturi alcoolice, care au fost ridicate în vederea confiscării iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Bechet.

Cetăţenii bulgari au fost conduşi la sediul unității de parchet, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS