Acasă Local Dolj A trecut pe culoarea roşie, nu avea permis şi era şi băut

A trecut pe culoarea roşie, nu avea permis şi era şi băut

-

Poliţişti ai Secţiei 4 Craiova au depistat, azi noapte, în trafic un bărbat de 33 de ani, din municipiu, care, la intersecţia dintre Calea Bucureşti şi Fraţii Goleşti a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric.

Cel în cauză a fost urmărit de un echipaj de poliţie şi apoi a fost oprit pe strada Feldioara, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii stabilind că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.