10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn tânăr fără permis a intrat cu maşina în stâlp

Un tânăr fără permis a intrat cu maşina în stâlp

Un tânăr de 27 de ani, din Ocolna a provocat un accident rutier în timp ce conducea pe un drum comunal. Acesta a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă şi lovind un stâlp din beton. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Amarastii de Jos s-au sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, în satul Ocolna.

Poliţiştii doljeni au mai declarat că în urma verificărilor, s-a constatat faptul că un tânăr de 27 de ani, din Ocolna, ar  fi condus un autoturism pe un drum comunal, din localitatea de domiciliu şi a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă şi lovind un stâlp din beton.

În urma verificarilor, a rezultat faptul că tânărul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS