20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Bărbat de 72 de ani, declarat dispărut

Bărbat de 72 de ani, declarat dispărut

Un bărbat de 72 de ani, din Caraula a fost declarat dispărut după ce a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Acesta a plecat în ziua de 30 septembrie, din Caraula către Craiova, cu un autobuz, urmând să plece cu trenul către București.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Caraula au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că Ganea Gheorghe, de 72 de ani, din Caraula, a plecat de la domiciliul său, în ziua de 30 septembrie a.c., cu intenția de a ajunge în Bucureşti și nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița care au stabilit că persoana în cauză a plecat în ziua de 30 septembrie a.c., din Caraula către Craiova, cu un autobuz, urmând să plece cu trenul către București.

Semnalmente: 1,73 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, alb, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare.

Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru Gazeta de Sud că la data plecării era îmbrăcat într-un sacou negru, din stofă, pulover de culoare deschisă, pantaloni maro, din velur, pălărie neagră şi purta pantofi de culoare neagră.

Are asupra lui o sacoșă din rafie multicoloră.

Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să apeleze număr de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...