Festivalul Puppets Occupy Street pe străzile Craiovei

Gepostet von Puppets Occupy Street Festival Craiova am Sonntag, 25. August 2019

Festivalul Puppets Occupy Street, aflat la a VI-a ediție, a adus spre bucuria celor mari şi a celor mai mici spectacole, ateliere de creație, concerte de muzică uşoară, expoziții, proiecții video, video mapping, happening-uri, animație stradală, arte vizuale, arte plastice, în mai multe zone ale oraşului Craiova.

Voluntarii care se ocupă cu divertismentul oamenilor, sunt cei care fac parte din asociaţia Revolution Edition şi April Hub. Aceştia au împărţit flyere, au lipit afişe prin centrul oraşului pentru a afla cât mai multă lume de acest festival. Tot ei s-au ocupat de spectacolele de păpuşi pentru cei mici. Punctul culminant al acestui festival a fost parada cu păpuși supradimensionate și care alegorice. Parada s-a desfăşurat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Festivalul Puppets Occupy Street pe străzile Craiovei

În locuri precum Parcul Nicolae Romanescu, Gradina Botanică, Casa Băniei, Piaţa William Shakespeare etc, se desfăşoară până pe 1 septembrie, activităţi diverse pentru copii. Festivalul se va încheia cu un concert de muzică uşoară. Pentru următoarele zile de festival, activităţile pentru copii vor continua cu atelierele pentru creaţie, concerte, expoziţii, proiecţii video, face painting, arte vizuale şi teatru de păpuşi.

Festivalul Puppets Occupy Street pe străzile Craiovei

Festivalul, care este organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri, este finanțat de Primăria Municipiului Craiova şi Consiliul Local Craiova. Festivalul se desfăşoară până pe 1septembrie.

Raluca-Maria Nedelea