17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTineri prinşi fumând "iarbă" în centrul Craiovei

Tineri prinşi fumând „iarbă” în centrul Craiovei

Polițiștii locali au observat, azi noapte, în părculețul din zona statuii lui Mihai Viteazul, un grup format din cinci tineri ce au manifestat un comportament suspicios la vederea patrulei.
S-au efectuat procedurile de identificare și de control corporal sumar. Asupra acestora fiind găsite 11 pliculețe confecționate din hârtie, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde, precum și țigări confecționate artizanal.

B.S.F, de 27 de ani, din Leu, C.I.O., de 30 de ani, S.I. de 30 de ani, S.M. de 25 de ani și I.I. de 28 de ani, toți din Craiova, au fost conduse la sediul Poliției Locale Craiova unde au fost întocmite actele impuse de lege.

Ce au găsit poliţiştii locali

Tot ieri, 18.30, în zona Engkish Parc, a fost depistat minorul A.M.M., de 17 ani, domiciliat în Stoina, Gorj, având asupra sa pliculețe ce conțineau substanțe vegetale.
După întocmirea actelor premergătoare impuse de lege, pliculețele confiscate au fost sigilate și urmează să fie predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Craiova, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS