Acasă Local Dolj Preşedintele Ford România vine cu noi veşti despre centura Balşului

Preşedintele Ford România vine cu noi veşti despre centura Balşului

-

Preşedintele Ford România, Ian Pearson, a avut o nouă întâlnire cu ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a discuta despre drumul expres Craiova-Piteşti, unul de o foarte mare importanţă atât pentru uzina Ford cât şi pentru întreaga regiune de sud-vest a României. 

„Ieri am avut o întânire în Bucureşti cu ministrul Răzvan Cuc şi echipa sa cu privire la statusul drumului expres Craiova-Piteşti şi la proiecte cheie de infrastructură feroviară. Minisrul şi echipa sa au în plan să livreze toate proiectele conform graficului stabilit. Am fost asigurat în această întâlnire că primele faze ale drumului expres vor demara în septembrie în ceea ce priveşte centura ocolitoare a oraşului Balş şi în noiembrie pentru lotul întâi. Aştept cu nerăbdare următoarea sesiune de discuţii cu ministrul cu privire la aceste proiecte cheie”, a declarat Ian Pearson, preşedintele Ford România, pe pagina sa de facebook.

Citeşte şi Preşedintele Ford România şi ministrul Transporturilor, rendez-vous pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.