10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPreşedintele Ford România vine cu noi veşti despre centura Balşului

Preşedintele Ford România vine cu noi veşti despre centura Balşului

Preşedintele Ford România, Ian Pearson, a avut o nouă întâlnire cu ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a discuta despre drumul expres Craiova-Piteşti, unul de o foarte mare importanţă atât pentru uzina Ford cât şi pentru întreaga regiune de sud-vest a României. 

„Ieri am avut o întânire în Bucureşti cu ministrul Răzvan Cuc şi echipa sa cu privire la statusul drumului expres Craiova-Piteşti şi la proiecte cheie de infrastructură feroviară. Minisrul şi echipa sa au în plan să livreze toate proiectele conform graficului stabilit. Am fost asigurat în această întâlnire că primele faze ale drumului expres vor demara în septembrie în ceea ce priveşte centura ocolitoare a oraşului Balş şi în noiembrie pentru lotul întâi. Aştept cu nerăbdare următoarea sesiune de discuţii cu ministrul cu privire la aceste proiecte cheie”, a declarat Ian Pearson, preşedintele Ford România, pe pagina sa de facebook.

Citeşte şi Preşedintele Ford România şi ministrul Transporturilor, rendez-vous pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS