Acasă Local Dolj Concert cu muzică de promenadă în Parcul Nicolae Romanescu

Concert cu muzică de promenadă în Parcul Nicolae Romanescu

-

Primăria Craiova organizează, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, în Parcul Nicolae Romanescu, zona Foișor, un concert cu muzică de promenadă interpretată de Garnizoana Craiova.

Craiovenii sunt aşteptaţi în Parcul Nicolae Romanescu la concertul fanfarei


Evenimentul face parte din Perioada Estivală. Acest proiect își propune să le ofere craiovenilor posibilitatea de a-și petrece zilele de vară într-un cadru cât mai plăcut.

Fanfara din Craiova este prima fanfară care a fost înființată în România. În 1830, Alexandru Ghica decidea să existe o fanfară militară la Craiova, în cadrul Regimentului 1. Un an mai târziu, la 6 ianuarie 1831, Fanfara Militară de la Craiova a participat la prima defilare a oștilor române. De-a lungul timpului, generații de muzicieni militari au încântat publicul de toate vârstele din Cetatea Băniei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.