3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSex-gate la Primăria Coţofenii din Faţă. Primarul: „Te-aş f... ca un nebun...“

Sex-gate la Primăria Coţofenii din Faţă. Primarul: „Te-aş f… ca un nebun…“

„Arată-mi p… te rog“, „Te f.. de te rup. Nu mă laud… am experienţă“, „Te iau în toate poziţiile“, „Tea-şi f… ca un nebun…“. Nu sunt replici dintr-un film porno, ci extrase dintr-o presupusă conversaţie pe care primarul comunei doljene Coţofenii din Faţă, Constantin Cârciumaru, le-ar fi avut cu o femeie pe Whatsapp. Conversaţiile au ajuns şi pe masa prefectului de Dolj, care le-a trimis la poliţie, deoarece femeia s-a plâns că se simte hărţuită. Primarul susţine că nu el a scris acele lucruri şi se consideră victima unui grup de interese, care i-ar fi spart conturile de socializare, dar nu neagă că a mai făcut o glumiţă şi că unele lucruri sunt adevărate. Dar, spune el, nu le-a atins niciodată pe femeile cu care a vorbit. Primarul a vorbit şi pe Facebook cu alte femei, dar discuţiile fierbinţi sunt pe Whatsapp.

Primarul f…tot

Conversaţii deocheate pe care le-ar fi purtat primarul comunei Coţofenii din Faţă cu o femeie fac înconjurul internetului de câteva zile. Potrivit fotografiilor, edilul îi propune direct femeii să facă sex cu el, se laudă cu potenţa lui sexuală, îi trimite imagini cu el, iar într-una dintre ele apare un penis într-un castron de ciorbă. „Arată-mi p…“, îi cere primarul femeii. Mai departe în conversaţie, edilul se laudă că are experienţă. „Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă“, scrie el.
Iată mai jos extrase din presupusa conversaţie purtată de primar pe Whatsapp, cu tot cu greşelile gramaticale:

C.C: Ăla te-ar fi f… Era obsedat de tine. Un prost
Ea: Posibil
CC: Șantajist. Eşti şi bună
Ea: Dar a eşuat. Şi cu şantajul
CC: Prost
(….)
CC: Arata-mi p… te rog. Dă-l în măsa.
Ea: Aratamil tu primul
CC: Vorbim noi asta. Nu pot să se scoale aşa pe sec
Ea: Ieri s-a sculat doar că (indescifrabil) vb acum dc nu
CC: Vrea p… ta… ce să-ţi zic. Când te văd se face par
Ea: Waw. Mă sună sorămea. vb imediat
CC: Dacă urcau în maşină te f….
Ea: Chear aşa?
CC: De comun acord. Nu voil. Viol. Bine iubita mea… noapte bună. Nu vrei… nu mă supăr!!

CC: Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă
Ea: Hai aratamil
CC: Tu
Ea: Cu asta îmi dovedeşti că nu ai încredere în mine
(…)
Ea. Am vrut să văd cu ce vrei să mă satisfaci
CC: Ştiu eu ce ştiu
Ea: Aratamil
CC: Mă termin greu
Ea: Şi eu stai liniştit
CC: Fii cuminte. Duci… Ţii la tăvăleală
Ea: Da
CC: Te iau în toate poziţiile
Ea: Să ştii
CC: Îţi trimit ce am promis… te superi?(râde)
Ea: Nu mă supăr
CC: O glumă(râde)

N.R. – gluma este o fotografie cu un penis într-un castron cu ciorbă

CC: Te faci bine când ne vedem
Ea: Mă supăr
CC. Al mic doarme acum (râde)
Ea: (râde)
CC: Nul deranjez
Ea: (râde) Bine vb maine nb
CC: Că cere p….(râde)

CC. Eu ţi-o dau cu drag… Cum vrei tu
Ea: Da de aia îl ţi ascuns şi nu vrei săl văd
CC: Vezi tu… ce bun sunt… deosebit
CC: Dacă aşi fi lângă tine…? Acum
Ea: Ar fi dezastru total ca în războiul stelelor (râde)
CC: Tea-şi f… ca un nebun… (râde)
Ea: Aşa de mult mă vrei
CC: Da… îţi dau două numere

(…)
CC: Te fac fericită
Ea: Mai cu detali
CC: Ţi-am zis. Surpriză
Ea: Hai zimi te rog
CC: Cu un preludiu de mare efect
Ea: Waw. Eşti expert

CC: Să te sparg pe tine
Ea: (râde)
CC: Abia aştept să intru în tine
Ea: Serios?
CC: Ce mult te doresc
Ea: Da!!!
CC: Bine te las nu mai pot vb

Cârciumaru: Unele discuţii sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată

Întrebat despre conversaţie, primarul a declarat că nu el a scris acele cuvinte, ci alte persoane care i-au spart contul de facebook, deşi conversaţia este pe Whatspp, aplicaţie care funcţionează pe baza numărului de telefon.

„Mă şantajează, vrea bani de la mine. Îi dau în judecată. Acela este un cont fals, iar în spatele lui sunt mai multe persoane. Din acel grup face parte inclusiv o persoană care lucrează la Prefectura Dolj. Este un consilier local de aici care vrea să fie primar, dar nu va reuşi niciodată. Eu am adus milioane de euro în comună, iar acest lucru nu le convine. Îmi ameninţă familia, copiii. Am făcut plângere la Parchet“, spune primarul despre imaginile care au apărut pe o pagină de Facebook cu numele Petruţa Balla.

„Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată“, se apără Constantin Cârciumaru.

Prefectura trimite cazul la poliţie

Poate că discuţiile ar fi rămas doar pe internet, dacă una dintre persoanele cu care a vorbit primarul pe reţelele de socializare nu ar fi depus la Prefectura Dolj o sesizare cu toate conversaţiile, în care spune că se simte hărţuită. „La Prefectura Dolj a fost depusă o sesizare, pe data de 30 de iulie, care conţine circa o sută de pagini în care o persoană se plânge că este hărţuită de către primar. Din ce am văzut până acum, sunt şi multe convorbiri de pe reţele de socializare. O vom trimite la poliţie, să vadă dumnealor despre ce este vorba, pentru că este de competenţa lor. Dacă este adevărat ce scrie acolo, nu este un comportament adecvat nici pentru un funcţionar public, nici pentru un primar, dar are şi el o vârstă, de aceea nu prea îmi vine să cred“, a declarat prefectul de Dolj, Dan Purcărescu.
Cât despre plângerea la Parchet sau la poliţie pe care primarul spunea că a făcut-o pentru şantaj, procurorii şi poliţiştii spun că nu a fost depusă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS