Acasă Local Dolj Nou târg de adopții canine, la Craiova

Nou târg de adopții canine, la Craiova

-

Nou târg de adopții canine, la Craiova. SC Salubritate Craiova SRL organizează duminică, 30 iunie, între orele 11.00-15.00, în Parcul Nicolae Romanescu (chioșc fanfară), târgul de adopții „Adoptă un prieten, salvează o viață!”. Evenimentul se află la a doua ediție. Iubitorii de animale vor putea pleca acasă direct cu unul dintre cei 10 câini fără stăpân prezenți la târg. Exemplarele sunt sterilizate, deparazitate, vaccinate și adoptabile pe loc. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă. Este vorba de un săculeț cu hrană uscată și o lesă.

Se pot face donaţii pentru câini

Pe lângă posibilitatea de a adopta un prieten necuvântător, iubitorii de animale vor putea dona hrană pentru cățeii cazați în Adăpostul canin Breasta.
În cadrul târgului, desfășurat sub sloganul „Fii tu eroul meu!”, organizatorii evenimentului au pregătit și o zonă special amenajată pentru copii. Aceștia vor putea participa la ateliere de reciclare creativă. Vor confecționa animale de hârtie sau vor putea colora planșe cu animale. Micuții prezenți vor primi cadou baloane colorate cu sloganul târgului.

Paradă a căţeilor

Începând de la ora 12.00, câinii de serviciu din cadrul IPJ Dolj, îndrumați de agenții conductori, vor executa o demonstrație pentru public. De la ora 13.00, reprezentanții Poliției Locale a Craiova vor vorbi despre respectarea regulilor stabilite la nivel local și național pentru proprietarii de câini.

Se va vorbi inclusiv despre câinii din rase clasificate ca periculoase. Ora 14.00 vine cu o provocare lansată proprietarilor de câini din Craiova. Este vorba despre Parada cățeilor cu stăpân (de rasă și nu numai). În cadrul acesteia, participanții înscriși vor putea câștiga, prin tragere la sorți, un săculeț de mâncare.
Scopul organizării evenimentului este promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei, a Adăpostului canin Breasta dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

ȘTIRI VIDEO GdS