17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bărbaţi bănuiţi de înşelăciune, identificaţi de poliţişti

Dolj: Bărbaţi bănuiţi de înşelăciune, identificaţi de poliţişti

Trei bărbaţi, care au înşelat o femeie de 78 de ani, folosind metoda ACCIDENTUL, au fost prinşi de poliţişti. Prejudiciul, în valoare de 10.000 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Ieri, poliţişti din Dăbuleni, au fost identificaţi 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, din localităţile Daneţi şi Teasc, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de 28 – 29 mai, în jurul orei 1.00, de o femeie de 78 de ani, din Dăbuleni, despre faptul că, în intervalul orar 23.30 – 00.30 a primit un apel telefonic pe aparatul fix pe care il detine la domiciliu, de la o femeie, care s-a recomandat a fi nepoata sa.
Aceasta i-a spus că a suferit un accident şi are nevoie de suma de 25.000 lei pentru o intervenție chirurgicală.
Fără prea multe detalii, i-a solicitat femeii de 78 de ani să discute cu un bărbat, care s-a recomandat a fi medic şi care, la rândul său, i-a repetat bătrânei că are nevoie de suma de 25.000 de lei, pentru a o opera pe nepoata sa.
Persoana vătămată le-a explicat celor doi că nu deține decât suma de 10.000 lei, iar presupusul doctor i-a spus acesteia că se va prezenta la locuința sa un reprezentant al unei bănci, pentru a ridica banii.
La scurt timp, la locuința femeii din Dăbuleni s-a prezentat un bărbat care a luat suma de 10.000 lei, fără a-i da acesteia explicaţii.
După ce a dat banii bărbatului necunoscut, în urma discuţiilor cu membrii familiei, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a anunțat poliția.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit femeii, iar cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS