9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljElevul craiovean dispărut apele Mării Negre, găsit fără viaţă

Elevul craiovean dispărut apele Mării Negre, găsit fără viaţă

Trupul elevului craiovean acum două zile în Marea Neagră, a fost găsit joi dimineață plutind aproape de mal, în zona plajei Năvodari.

Conform IPJ Constanța, în urma unui apel 112, o femeie a sesizat faptul că, în zona La Pescăria lui Ilie, la 10 metri de mal, se observă trupul unei persoane.

Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut marți, 28 mai, în zona plajei din stațiunea Mamaia, a fost identificat, astăzi, după ce trupul neînsuflețit a fost adus de valuri în zona localității Năvodari, potrivit Ministerului Apărării Naţionale.

În vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” și participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale, în garnizoana Constanța. Împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar.

În urma acestui tragic eveniment, lucrările Scolii de vară au fost anulate.

Adolescentul a fost căutat de forțe impresionante de salvare, inclusiv de scafandri militari, care au intervenit alături de personalul ISU Dobrogea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS