17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPeste 500.000 de lei de la bugetul local pentru "Zilele Municipiului Craiova". Vezi ce artişti ar trebui să concerteze în Piaţa "Mihai Viteazul"

Peste 500.000 de lei de la bugetul local pentru „Zilele Municipiului Craiova”. Vezi ce artişti ar trebui să concerteze în Piaţa „Mihai Viteazul”

Primăria Craiova a lansat, zilele trecute, procedura de achiziţie publică pentru organizarea celei de-a 13-cea ediţii a Zilelor Municipiului Craiova, eveniment care va avea loc în perioada 30 mai – 9 iunie.

Pentru atribuirea contractului care are ca obiect serviciile de organizare, autorităţile sunt dispuse să cheltuie din bugetul local suma de 533.072 lei, fără TVA (valoarea estimată), criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate – preţ”.

Ofertele se primesc până la data de 7 mai, firma care va obţine contractul urmând să de ocupe de promovarea evenimentului, minimum 8 zile de campanie de publicitate (după data de 20 mai), în timp ce serviciile de scenotehnică şi de prezentare (MC) vor fi organizate în perioada 3 – 9 iunie, după cum se menţionează în invitaţia de participare. Tot de aici aflăm că spectacolele de lumini inteligente şi proiecţiile videomapping şi concertele cu care craiovenii s-au obişnuit vor avea loc în zilele de 7, 8 şi 9 iunie.

Prin caietul de sarcini întocmit, primăria oferă firmei care va câştiga licitaţie o listă cu numele prezentatorilor de notorietate locală de unde trebuie să aleagă, dar şi o listă cu artiştii / trupele care ar trebui să ajungă la Craiova, împărţiţi pe clase. Din prima clasă valorică (A) fac parte Andra, Horia Brenciu, Carla.s Dreams, Loredana, Delia, Holograf şi Damian Drăgici. Pe lista B au fost trecuţi Voltaj, Bere Gratis, The Motans, Antonia, Feli, Irina Rimes, în timp ce pe lista C se regăsesc nume precum Vunk, Lora, Corina, Elena Gheorghe sau DJ Project.

Organizatorul trebuie să aducă obligatoriu un artist din fiecare clasă, numai din numele menţionate de primărie, durata reprezentaţiei fiecăruia urmând să fie de circa 60 de minute.

Spectacolele vor avea loc în Piaţa „Mihai Viteazul”, în intervalul orar 19.00 – 23.00, iar pentru seara de duminică, 9 iunie, este solicitat un prezentator cu notoriatate naţională, din lista care îi cuprinde pe Mihai Bendeac, Cătălin Măruţă, Mihai Morar sau Daniel Buzdugan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS