8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere si Colours Cinema în săptămâna 8 - 14 februarie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere si Colours Cinema în săptămâna 8 – 14 februarie

Alita: Battle Angel 3D / Alita: Îngerul războinic Avanpremiera
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali
Gen Film: Actiune, Aventuri, Dragoste
Durată: 127 min
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Miercuri, Joi 20:20

Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2 Avanpremiera
Regia: Christopher Landon
Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu
Gen Film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 107 min
Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în „Zi de naştere mortală 2”, continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.
Miercuri, Joi 21:20

Oh, Ramona! Avanpremiera
Regia: Cristina Jacob
Cu: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 114 min
Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.
Miercuri, Joi 20:40

The Prodigy / Anomalie
Regia: Nicholas McCarthy
Cu: Taylor Schilling, Brittany Allen, Colm Feore, Jackson Robert Scott
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 97 min
Sarah este o mamă al cărei fiu, Miles, dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale.
Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.
Sarah e obligată să caute răspunsurile în propriul ei trecut, trecând printr-o serie de aventuri terifiante, în care granița dintre realitate și percepție devine cu totul și cu totul difuză.
Vineri pana Marti 18:10; 19:40; 21:20
Miercuri, Joi 19:40; 21:45

Drunk Parents / Și bețivi și mincinoși
Regia: Fred Wolf
Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek
Gen Film: Comedie
Durată: 101 min
Vi-i prezentăm pe Frank și Nancy Teagarten, un cuplu din clasa de mijloc înstărită, cu Roverul lor negru și lucios, și cu casa lor amenajată cu stil și clasă. Acum își conduc fiica la colegiu, în prima ei zi, și nu-și mai încap în piele de mândrie. Dar imediat după aceea, se dezlănțuie iadul. Acasă îi așteaptă un recuperator de bunuri neachitate, și de aici totul o ia la vale. Deciși să nu o priveze pe fiica lor de accesul la colegiu, cei doi încep să caute soluții pentru a face rost de bani. Și, pentru că vremurile disperate cer măsuri disperate, își scot lucrurile la vânzare în curte, și… beau. Alcoolul le dă curaj, dar și soluții, una mai dubioasă ca cealaltă, pentru a-și ascunde lipsa de bani față de toată lumea.
Vineri pana Marti 17:00; 19:15; 21:45
Miercuri, Joi 16:50; 19:15

Mia and the White Lion / Mia și leul alb
Regia: Gilles de Maistre
Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Gen Film: Aventuri, Drama, Familie
Durată: 102 min
Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:30; 14:50
Subtitrat: Vineri pana Marti 18:30; 20:40
Miercuri, Joi 18:30

Serenity / Calmul dinaintea furtunii
Regia: Steven Knight
Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway
Gen Film: Drama, Thriller
Durată: 111 min
Regizorul și scenaristul nominalizat la nominalizat la Oscar, Steven Knight (Locke, Eastern Promises, Redemption) și producătorul câștigător de Oscar, Greg Shapiro (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) spun povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.
Vineri pana Joi 20:00

Escape Room / Scapă, dacă poţi!
Regia: Adam Robitel
Cu: Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis
Gen Film: Actiune, Horror, Thriller
Durată: 105 min
Escape Room / Scapă dacă poţi este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.
Vineri pana Joi 18:50; 21:00

How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D / Cum să-ți dresezi dragonul 3
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 109 min
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.
Dublat: Vineri pana Marti 12:30; 13:50; 15:10
Miercuri, Joi 12:00; 12:50; 15:10
Subtitrat: Vineri pana Marti 16:00

A Dog’s Way Home / Drumul unui câine către casă
Regia: Charles Martin Smith
Cu: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos
Gen Film: Aventuri, Familie
Durată: 101 min
Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?
Dublat: Vineri pana Joi 13:10; 15:30
Subtitrat: Vineri pana Joi 17:40

Glass
Regia: M. Night Shyamalan
Cu: Sarah Paulson, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Samuel L. Jackson
Gen Film: Drama, Mister, SF, Thriller
Durată: 134 min
Continuând de unde a rămas Split, Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.
Vineri pana Joi 16:15

Papillon
Regia: Michael Noer
Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek
Gen Film: Crima, Drama, Mister, Thriller
Durată: 138 min
Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.
Vineri pana Joi 15:45

The Upside / Asistent de (ne)voie
Regia: Neil Burger
Cu: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 121 min
Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.
Vineri pana Marti 17:20
Miercuri, Joi 17:10

The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Cu:
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 92 min
După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.
Dublat: Vineri pana Marti 11:45; 14:20
Miercuri, Joi 12:30; 14:10

Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’
Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie
Durată: 117 min
Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”
Dublat: Vineri pana Marti 12:00; 12:50
Miercuri, Joi 11:45; 14:30

Aquaman 3D
Regia: James Wan
Cu: Jason Momoa, Amber Heard
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 148 min
„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”
Vineri pana Marti 20:20
Miercuri, Joi 17:25

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS