9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat din Arad, reţinut după ce a furat dintr-un atelier auto din Filiaşi

Bărbat din Arad, reţinut după ce a furat dintr-un atelier auto din Filiaşi

Marţi, 29 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au identificat un bărbat de 30 de ani, din judeţul Arad, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în arestul I.P.J. Dolj.

La data de 22 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un atelier auto din localitate, de unde au sustras mai multe unelte şi scule electrice, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de aproximativ 2.500 de lei.
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat un bărbat de 30 de ani, din judeţul Arad, bănuit de săvârşirea infracţiunii respective.
O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti, care au mai stabilit faptul că cel în cauză ar mai fi sustras, în aceeaşi noapte, o antenă care era montată pe un autoturism parcat în apropierea zonei unde avusese loc furtul din atelierul auto.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul în cauză, acesta urmând a fi prezentat unităţii de parchet cu propunerea de a se lua o măsură preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS