Acasă Local Dolj Clinica Psihiatrie II Craiova are o nouă faţă după reparaţii curente şi...

Clinica Psihiatrie II Craiova are o nouă faţă după reparaţii curente şi igienizări

-

 

La Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova a avut loc, astăzi, inaugurarea lucrărilor de reabilitare a Clinicii Psihiatrie II – „Aripa Femei“. Investiţia, în valoare de 380.000 de lei, a fost făcută cu bani de la bugetul local şi a constat în reparaţii curente şi igienizări în toate saloanele, înlocuirea covorului medical şi refacerea instalaţiilor electrice şi sanitare. În plus, în regie proprie, spitalul a înlocuit frigiderele vechi din saloane cu altele noi, a schimbat caloriferele şi a recondiţionat băile.

„Putem spune acum că şi «Aripa femei» din clădirea secţiei clinice de psihiatrie II arată la standarde europene, după ce, în vară, au fost făcute reparaţii şi la «Aripa bărbaţi» a clinicii, iar pacientele care vor fi internate aici să plece dacă nu vindecate măcar cu o stare ameliorată foarte bună“, a spus Anca Tudor, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova.

La inaugurare au fost prezenţi şi reprezentanţii Primăriei Craiova, în frunte cu edilul Mihail Genoiu.

„Mă bucur că fondurile minime sunt folosite şi eficientizate la maximum aici. Este a treia oară în acest an când venim să vedem o investiţie la Spitalul de Neuropsihiatrie, ceea ce nu ne poate duce decât la ideea că ne putem baza pe această echipă managerială atunci când le alocăm fonduri“, a spus şi primarul Genoiu.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.