20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Clinica Psihiatrie II Craiova are o nouă faţă după reparaţii curente şi igienizări

Clinica Psihiatrie II Craiova are o nouă faţă după reparaţii curente şi igienizări

 

La Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova a avut loc, astăzi, inaugurarea lucrărilor de reabilitare a Clinicii Psihiatrie II – „Aripa Femei“. Investiţia, în valoare de 380.000 de lei, a fost făcută cu bani de la bugetul local şi a constat în reparaţii curente şi igienizări în toate saloanele, înlocuirea covorului medical şi refacerea instalaţiilor electrice şi sanitare. În plus, în regie proprie, spitalul a înlocuit frigiderele vechi din saloane cu altele noi, a schimbat caloriferele şi a recondiţionat băile.

„Putem spune acum că şi «Aripa femei» din clădirea secţiei clinice de psihiatrie II arată la standarde europene, după ce, în vară, au fost făcute reparaţii şi la «Aripa bărbaţi» a clinicii, iar pacientele care vor fi internate aici să plece dacă nu vindecate măcar cu o stare ameliorată foarte bună“, a spus Anca Tudor, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova.

La inaugurare au fost prezenţi şi reprezentanţii Primăriei Craiova, în frunte cu edilul Mihail Genoiu.

„Mă bucur că fondurile minime sunt folosite şi eficientizate la maximum aici. Este a treia oară în acest an când venim să vedem o investiţie la Spitalul de Neuropsihiatrie, ceea ce nu ne poate duce decât la ideea că ne putem baza pe această echipă managerială atunci când le alocăm fonduri“, a spus şi primarul Genoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...