Clinica Psihiatrie II Craiova are o nouă faţă după reparaţii curente şi igienizări

Autori


 

La Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova a avut loc, astăzi, inaugurarea lucrărilor de reabilitare a Clinicii Psihiatrie II – „Aripa Femei“. Investiţia, în valoare de 380.000 de lei, a fost făcută cu bani de la bugetul local şi a constat în reparaţii curente şi igienizări în toate saloanele, înlocuirea covorului medical şi refacerea instalaţiilor electrice şi sanitare. În plus, în regie proprie, spitalul a înlocuit frigiderele vechi din saloane cu altele noi, a schimbat caloriferele şi a recondiţionat băile.

„Putem spune acum că şi «Aripa femei» din clădirea secţiei clinice de psihiatrie II arată la standarde europene, după ce, în vară, au fost făcute reparaţii şi la «Aripa bărbaţi» a clinicii, iar pacientele care vor fi internate aici să plece dacă nu vindecate măcar cu o stare ameliorată foarte bună“, a spus Anca Tudor, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova.


La inaugurare au fost prezenţi şi reprezentanţii Primăriei Craiova, în frunte cu edilul Mihail Genoiu.

„Mă bucur că fondurile minime sunt folosite şi eficientizate la maximum aici. Este a treia oară în acest an când venim să vedem o investiţie la Spitalul de Neuropsihiatrie, ceea ce nu ne poate duce decât la ideea că ne putem baza pe această echipă managerială atunci când le alocăm fonduri“, a spus şi primarul Genoiu.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 20 februarie 2019

Top