20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGazeta de Sud, premiată de FNGCIMM

Gazeta de Sud, premiată de FNGCIMM

Cotidianul Gazeta de Sud şi redactorul economic Ramona Olaru au primit „Trofeul Excelenţei” din partea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (FNGCIMM). Distincţia a fost primită în cadrul unui eveniment festiv organizat vineri, la Hotelul Plaza din Craiova, având ca obiective principale lansarea unui nou produs de garantare pentru fermieri şi aniversarea a 17 ani de la înfiinţarea Fondului de Garantare.
Distincţia „Trofeul Excelenţei” a fost acordată de către FNGCIMM jurnalistei Ramona Olaru şi Gazetei de Sud, la categoria presă scrisă, „pentru perteneriatul în susţinerea dezvoltării economiei rurale şi creşterea calităţii vieţii”. Directorul general adjunct al FNGCIMM, Gheorghe Lăpădat, a mulţumit Gazetei de Sud şi colegei noastre, Ramona Olaru, pentru mediatizarea intensă a activităţii mediului de afaceri şi pentru reflectarea corectă şi continuă în paginile ziarului a activităţilor desfăşurate de Fondul de Garantare.
Mulţumim şi noi Fondului Naţional de Garantare pentru încrederea acordată!
În cadrul ceremoniei de vineri au primit distincţii alţi câţiva jurnalişti din presa scrisă şi din domeniul audio-vizualului. De asemenea, au fost premiaţi beneficiari din mai multe judeţe, care au obţinut de-a lungul timpului garanţii din partea Fondului de Garantare, respectiv primari, reprezentanţi ai grupurilor de acţiune locală, fermieri şi antreprenori care îşi desfăşoară activitatea în mediul rural.

La evenimentul organizat de FNGCIMM la Craiova au luat parte reprezentanţi ai mediului de afaceri din comunităţile rurale, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai organismelor de drept public, ai grupurilor de acţiune locală, autorităţi contractante şi de management, instituţii finanţatoare din nouă judeţe, în special din sudul ţării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS