UPDATE Bătrân omorât de un copil de 15 ani, într-un sat din Dolj

Autori


UPDATE: Victima se numeşte Constantin Mitrache. Autorul este Adrian Marian P., iar în acest moment, suspectul este la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Acesta va fi dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare, cel mai probabil dupa ora 16.00. 

UPDATE: Poliţia a fost anunţată de o vecina a bătrânului, care i-a văzut cadavrul în curtea locuinţei. Minorul va fi dus astăzi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.Crimă oribilă în satul Corlate, din comuna doljeană Izvoare. Un bătrân, de 75 de ani, a fost ucis, ieri, de un băiat de 15 ani. Minorul a fost reţinut de procurorii doljeni aseară, pentru comiterea infracţiunii de omor. După primele cercetări s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit o altercaţie, la domiciliul victimei. Atunci băiatul a luat o coadă de topor cu care l-a lovit violent pe bătrân în cap. Acesta din urmă a murit pe loc.

Potrivit primelor informaţii, cei doi nu sunt rude.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 martie 2019

Gorj: Bătrân fără permis, la volanul unui tractor

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Crasna, Gorj, a fost depistat de poliţie în timp ce conducea un tractor pe DJ 665 Crasna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit un

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 martie 2019

Top