În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.30, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a observat un bărbăt ce încerca să fugă cu bunurile sustrase dintr-un magazin din apropiere de Liceul de Artă din Craiova.

Jandarmii au identificat persoana, numitul R.A., în vârstă de 22 de ani, din municipiul Craiova, care a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din Craiova, aflat la intersecția Bulevardului 1 Mai cu strada Tabaci, lângă Liceul de Artă.  Asupra bărbatului a fost găsit un cuțit de tip briceag, cu lungimea totală de 20 cm și lama de 8 cm și suma de bani de 300 lei. Bărbatul a spart geamul magazinului pentru a pătrunde în interior, a distrus camera video de supraveghere și a sustras aproximativ 800 de produse alimentare ( cafea, batoane de ciocolată, biscuiți, gumă de mestecat etc.) și cartele telefonice, în valoare totală de aproximativ 2.500 lei.

Actele de constatare întocmite de jandarmi, persoana în cauză și bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.