Teatrul Colibri celebrează copilăria la Craiova, Ploiești și BrașovCu Pinocchio în Oltenia, la Caracal și la Slatina, Teatrul Colibri a pornit maratonul celebrării copilăriei acasă și prin țară, invitat la festivaluri și implicat în evenimente prin care le mulțumește copiilor pentru bucuria necondiționată pe care ei o dăruiesc în fiecare zi a anului, ca și cum fiecare zi ar fi 1 iunie.

Așa se face că de Ziua Internațională a Copilului, Teatrul Colibri împarte bucurii celor mici, acasă, în debutul evenimentelor dedicate Zilei Municipiului Craiova, precum și publicului Festivalului „Ploiești – Magie, Feerie și Povești“ – ediția a V-a, organizat de Primăria Municipiului Ploiești.

Vineri, 1 iunie 2018, ziua va începe la Colibri cu Regatul copilăriei unde, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, copiii sunt așteptați cu Porți Deschise și cretă colorată pentru desene pe asfalt cu personajul preferat.

Tot vineri, 1 iunie 2018, la Festivalul „Ploiești – Magie, Feerie și Povești“, ediția a V-a, Teatrul Colibri va prezenta Povestea celor trei purceluși, spectacol interactiv de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana (7 ani) și Andrei (6 ani) Popescu. Cei doi actori vor deveni și la Ploiești parteneri de scenă cu micii spectatori, descoperind împreună frumusețea jocului și a scenografiei realizată din cartoane reciclate.

De asemenea, sâmbătă, 2 iunie 2018, la invitația Teatrului „Arlechino“ Brașov, spectacolul Povestea celor trei purceluși va fi prezent și în Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „ARLECHINO – Caravana Poveştilor“, ediţia a IV-a.


Weekend-ul este în același timp onorat cu spectacole și la Craiova. Sâmbătă, 2 iunie 2018, la ora 18:00 este programat spectacolul Albă ca Zăpada, adaptare după Fraţii Grimm, cu scenariul şi regia de Iulia Cârstea, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Adriana Ioncu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Alis Ianoş, Emanuel Popescu.

Duminică, 3 iunie 2018, la ora 11:00 ne bucurăm de Jocuri magice, un spectacol interactiv, vesel, care ne aduce mai aproape de valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este semnată de Vladimir Cantor.

Pentru spectacolele din 2 și 3 iunie preţul biletelor este 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului și se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Joi, 7 iunie, la ora 18.30, în Piața Mihai Viteazu, este programat spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Spectacolul este de asemenea inclus în programul Zilei Municipiului Craiova – ediția a XXII-a, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 26 mai 2019

Actualitate

» Exit poll: PSD și PNL, la egalitate, USR PLUS vine tare din spate
» OFICIAL: Biroul Electoral Central a decis să nu prelungească votul după ora 21.00 în Diaspora
» VIDEO / Schimb de replici savuros între Claudiu Manda şi o pensionară în faţa unei secţii de votare. “Obraznicule!” Vezi ce-i spusese Manda
» Mama primarului PSD al Constanței, prinsă cu 5 buletine de vot în secția de votare. A fost dusă la poliție (surse)
» Dolj: Nereguli la o secţie de votare din Cârna
» Dolj: PNL anunţă că va face plângere împotriva viceprimarului PSD din comuna Carpen
» Primarul din Rast, amendat pentru tulburarea liniştii publice
» Gorj: Doi cetățeni, amendați pentru că au apelat nejustificat la 112 și au sesizat fapte nereale
» Dolj: USR anunţă că îi face plângere penală primarului din Botoşeşti-Paia
» Localnic din Băileşti: “Am votat ca să scăpăm de hoţie”
» Dolj: 127 de cereri pentru urna mobilă anulate la Gighera
» Ora 17.20: Pragul de prezenţă de 30% pentru referendum a fost depăşit. 36,3% prezenţa la europarlamentare
» Dolj: PNL acuză mai multe nereguli la secţiile de votare
» Gorj: Primarul din Plopșoru, reclamat la BEJ
» Dolj: PNL a depus plângere penală împotriva unui consilier local PSD din Segarcea
» Craiova: Cozi la câteva secţii de votare din cartierul Craioviţa Nouă
» Craiova: Multe voturi pe listele suplimentare la secţia de la Liceul “Bibescu””
» Președintele USR, Dan Barna: Am votat pentru competență și onestitate în Europa. Veniți la vot
» Klaus Iohannis: ”Haideți la vot!”
» Diaspora votează (GALERIE FOTO + informaţii)
» PNL acuză încălcări ale legislației în Olt
» Mobilizare masivă a românilor din Diaspora, la fel ca la prezidențialele din 2014: mii de oameni s-au așezat la cozi în toată lumea cu mult înaintea deschiderii urnelor
» Primele acuzaţii de nereguli în Dolj, la Botoşeşti-Paia: delegatul Alianţei USR PLUS denunţă cereri nejustificate pentru urna mobilă
» Prezenţa la vot: 7,34% în Dolj
» Coadă la votare în Radovan

Dolj

» Referendumul pentru justiție a trecut cvorumul pentru validare și la Craiova

Top