Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității din Craiova, în parteneriat cu Inspectoratele Școlare Județene din Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți și Vâlcea, respectiv, Colegiul Naţional Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova, organizează, vineri, 11 mai, de la ora 9.30, în Aula Mihai I al României, a V-a ediție a concursului interjudețean Cea mai bună idee de afaceri, competiție acreditată de Ministerul Educației Naționale.
Evenimentul are ca misiune dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale tinerilor din România. Sunt înscrişi 100 de competitori organizaţi în 20 de echipaje mixte: elevi și studenți, coordonați de profesori ai FEAA și liceelor participante. Aceştia vor prezenta proiecte de afaceri având la bază idei de succes, sustenabile și inovative.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.