10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIPJ Dolj a lansat campania "Fii inteligent, nu fi violent!"

IPJ Dolj a lansat campania „Fii inteligent, nu fi violent!”


I.P.J. Dolj a organizat, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia a avut loc lansarea campaniei de prevenire a violenței în școli intitulată „Fii inteligent, nu fi violent!”, o campanie de prevenire violenţei în şcoli.
Conferința de presă a fost susținută de Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Dolj – Comisar șef de poliție Dr. Constantin Nicolaescu, Inspectortul General al ISJ Dolj – Sună Monica Leontina și comisar șef de poliție Giucă Stanca –Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.
Scopul campaniei este informarea elevilor cu privire la factorii generatori, formele de manifestare şi consecinţele violenţei în unităţile de învăţământ, iar direcțiile de acțiune sunt: transmiterea mesajelor cu caracter preventiv prin intermediul canalelor de informare în masă, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei, organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.
Acțiunile se vor desfășura în toate unităţile de învăţământ din Dolj, în perioada septembrie-decembrie 2017, ințiatori fiind Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj şi Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.
Pentru susţinerea activităţilor în cadrul campaniei, au fost realizate 10.000 de fly-ere cu recomandări preventive şi 2.000 afişe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS