9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Pentru că nu au respectat culoarea semaforului, 21 de şoferi au rămas fără permis

Craiova: Pentru că nu au respectat culoarea semaforului, 21 de şoferi au rămas fără permis

Efective ale Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, ieri, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acțiune pentru prevenire accidentelor rutiere generate de nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric aflat în funcțiune de către conducătorii auto. Polițiștii rutieri au avut în vedere și creșterea siguranței traficului rutier.
Ca urmare a abaterilor constatate în cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 46 sancțiuni dontravenționale de peste 17.400 de lei, dintre acestea 17 fiind pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului, iar alte 3 amenzi pentru trecerea pe culoarea galben a semaforului electric.
Polițiștii au reținut în vedere suspendării dreptului de a conduce 21 permise de conducere, totodată fiind retrase și 5 certificate de înmatriculare.
În cadrul acțiunii a fost depistată o şoferiţă, de 30 de ani, din Craiova, în timp ce a conducea un autoturism, pe bld. Dacia, şi nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune la intersecţia cu strada C-tin Brîncoveanu. Aceasta a fost sancţionată cu amendă de 580 de lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS