17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBursa Generală a Locurilor de Muncă a început la Craiova. Sute de oameni sunt deja prezenţi

Bursa Generală a Locurilor de Muncă a început la Craiova. Sute de oameni sunt deja prezenţi

Bursa Generală a Locurilor de Muncă a luat startul, în această dimineaţă, de la ora 09.00, la Casa Studenţilor din Craiova. La această oră s-au strâns acolo sute de craioveni care îşi caută un loc de muncă. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii AJOFM Dolj, la eveniment participă 58 de anagajatori, care pun la dispoziţia oamenilor 2.070 de posturi,
din care 45 pentru persoanele cu studii superioare: responsabil proces, analist calitate, analist marketing, economist, logistician gestiune. „Cele 2.025 de locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare sunt oferite în meserii din diverse domenii de activitate: producţie autovehicule (operatori bandă), construcţii (dulgher, instalator, electrician, sudor, fierar-betonist, izolator, zugrav, macaragiu, tâmplar, muncitor necalificat); protecţie şi pază, confecţii, comerţ/vânzări, alimentaţie publică; hotelier, asigurări“, a spus Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt la AJOFM Dolj.
La Bursă se află şi reprezentanţi ai Uzinei Ford Craiova, care spun că oferă peste 800 de locuri de muncă.
Evenimentul, organizat de AJOFM Dolj, este programat până la ora 13.00, însă există posibilitatea prelungirii în cazul în care numărul oamenilor care vin să îşi depună CV-urile va fi unul foarte mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS