9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpectacol de Revelion în centrul Craiovei. Restricţii de circulaţie în noaptea dintre ani

Spectacol de Revelion în centrul Craiovei. Restricţii de circulaţie în noaptea dintre ani

În seara zilei de 31 decembrie 2015 cu începere de la ora 21.30 pe Esplanada „William Shakespeare” se va desfăşura spectacolul care va marca trecerea în noul an, 2016. Vor concerta următorii artişti: Datina, Anda Adam, Bere Gratis, Shift.  La trecerea dintre ani craiovenii se vor bucura şi de un spectaculos foc de artificii. În vederea desfăşurării spectacolului de Revelion 2016, se vor impune următoarele restricţii temporare de circulaţie rutieră:
– începând cu data de 31 decembrie, orele 20.00 până pe data de 1 ianuarie, ora 2.00,  se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi: Popa Şapcă; A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş; Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
– în data de 1 ianuarie, în intervalul orar 2.00 – 6.00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str.Arieş şi intersecţia cu str. Romul.
În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe sectoarele de drum restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a activităţilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.
Conducătorii auto trebuie să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS