13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Şcoala de vară "Edulife" de la Parohia Harşu, la final

Craiova: Şcoala de vară „Edulife” de la Parohia Harşu, la final

harsu

Şcoala de vară „Edulife”, organizată la Parohia „Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana” – Harşu din Craiova, s-a încheiat vineri, 10 iulie, printr-un pelerinaj la mănăstiri din judeţul Vâlcea. Festivitatea de premiere a avut loc joi, 9 iulie, în curtea bisericii parohiale, când cei 40 de participanţi au primit premii şi diplome.

După aproape o lună de activităţi interactive, lecţii de engleză, ateliere de pictură, informări practice din domensiul circulaţiei sau sănătăţii şi nu în ultimul rând de experienţă liturgică, Şcoala de vară „Edulife”, organizată în Parohia craioveană Harşu, a ajuns la final. Beneficiarii, cei peste 40 de elevi de la şcolile şi liceele din Cetatea Băniei, au avut parte de numeroase suprize din partea organizatorilor.

La finele celei de a III-a ediţii, reprezentanţii Asociaţiei „Edulife” şi parohienii de la Harşu, în frunte cu preotul Viorel Dică, au acordat joi, 9 iulie, diplome, tricouri, şepcuţe şi cărţi participanţilor. Evenimentul de premiere a avut loc într-un cadru festiv, în curtea bisericii parohiale. Întreaga activitate a culminat însă cu o excursie, organizată la mai multe mănăstiri şi biserici din Arhiepiscopia Râmnicului.

La finalul festivităţii de premiere de joi, copiii, însoţiţi de părinţi şi organizatori, au mers în sfântul locaş, alături de pr. Viorel Dică şi au făcut împreună o rugăciune de mulţumire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS