20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Minor prins la volan, după ce a lovit o autoutilitară în timp ce era urmărit de poliţişti

Craiova: Minor prins la volan, după ce a lovit o autoutilitară în timp ce era urmărit de poliţişti

Polițiști din cadrul Secției 6 Craiova au observat ieri, în jurul orei 15.00, un autoturism care circula pe bulevardul Știrbei Vodă şi care nu a semnalizat intenția de schimbare a direcției de mers.
Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire însă conducătorul acestuia nu s-a conformat și a refuzat să oprească, mărind viteza de deplasare, motiv pentru care polițiștii au trecut la urmărirea acestuia.
Din cauza vitezei și a lipsei de îndemânare în manevrarea autoturismului, conducătorul autoturismului a acroșat o autoutilitara staționată pe strada Țărăncuței, provocându-i avarii.
Polițiștii au reuşit să blocheze autovehiculul în trafic, astel fiind identificat tânărul de la volan, S. I., în vârstă de doar 16 ani, din Craiova, care nu  posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS