11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A fost ales câştigătorul concursului de soluţii pentru amenajarea piaţetei Bisericii "Sf. Ilie"

Craiova: A fost ales câştigătorul concursului de soluţii pentru amenajarea piaţetei Bisericii „Sf. Ilie”

Concursul de soluţii pentru amenajarea piaţetei Bisericii "Sf. Ilie" a fost câştigat de proiectul propus de o echipă din Timişoara
Concursul de soluţii pentru amenajarea piaţetei Bisericii „Sf. Ilie” a fost câştigat de proiectul propus de o echipă din Timişoara

Concursul de idei organizat de Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Oltenia pentru găsirea unei soluţii de amenajare a piațetei Bisericii „Sf. Ilie” din Centrul Istoric al Craiovei şi-a desemnat câştigătorii. Locul fruntaș, anunţat ieri în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul Olteniei, a fost ocupat de o echipă din Timișoara, care a propus îmbinări ce au fost preferate atât de juriul concursului, cât și de primarul Băniei, Lia Olguța Vasilescu. În urma jurizării au fost desemnate cele mai bune trei proiecte, dar a fost acordată și o mențiune.

Toate proiectele participante sunt expuse de marţi, 24 martie, până vineri, 27 martie, la Secţia de Istorie-Arheologie din cadrul Muzeului Olteniei. Amănunte citiţi mâine în Gazeta de Sud.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS