23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO Dolj: A distrus păcănelele la care a jucat, a bătut un bărbat și acum e arestat

VIDEO Dolj: A distrus păcănelele la care a jucat, a bătut un bărbat și acum e arestat

-


Un tânăr a ajuns după gratii după ce a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc, obiecte din incinta barurilor în care a jucat și a bătut un bărbat.

Joi, 21 martie, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din comuna Giubega. Acesta locuia fără forme legale în comuna Poiana Mare.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 16 martie, în jurul orei 21.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul ar fi lovit cu pumnii și picioarele aparatele de jocuri de noroc tip slot machine. De asemenea, obiectele de mobilier din trei societăți comerciale din comuna Poiana Mare.

Totodată, în incinta uneia dintre societățile comerciale, tânărul l-ar fi agresat fizic pe un bărbat din localitate. Bărbatu a suferit leziuni traumatice.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 22 martie, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Calafat. Acesta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: VIDEO Bărbat din Lugoj, prins în timp ce dădea spargerea într-o farmacie din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS